Бившият изпълнител на One Direction Лиъм Пейн е имал множество наркотици,

...
Бившият изпълнител на One Direction Лиъм Пейн е имал множество наркотици,
Коментари Харесай

Коктейл от какви ли не наркотици - това ли е довело до смъртта на Лиъм Пейн

Бившият изпълнител на One Direction Лиъм Пейн е имал голям брой опиати, в това число крек кокаин и метамфетамин в тялото си, когато е паднал от балкон на хотел в Аржентина, което докара до гибелта му, пише Guardian.
 Какво се е случвало с Лиъм Пейн дни преди гибелта
Какво се е случвало с Лиъм Пейн дни преди гибелта

Предсказал ли е изпълнителят трагичния си край

Британският артист и някогашен член на One Direction умря предходната седмица на 31 години, откакто падна от хотелска стая на третия етаж в Буенос Айрес.

ABC News и TMZ оповестиха, че коктейл от опиати, наименуван " розов кокаин " - съдържащ метамфетамин, кетамин и екстази  е открит по време на частична аутопсия, дружно с крек кокаин и бензодиазепин. И двете издания цитират анонимни източници, осведомени с първичните токсикологични отчети.

Associated Press заяви, че неизвестен чиновник е споделил, че предварителният токсикологичен отчет допуска доказателства за излагане на кокаин, само че акцентира, че тези първични резултати не оферират отчитане на това какъв брой тъкмо е циркулирало в кръвта му, когато е умрял.
 Снимка 687649

Очаква се окончателните резултати от токсикологията да бъдат оповестени след няколко седмици. Според AP служителят е приказвал при изискване за анонимност, защото не е бил акредитиран да осведоми публицисти. Предварителният доклад е необятно отразен в локалните медии в понеделник, 21 октомври.

Прокуратурата на Аржентина проверява случая, което не е извънредно, когато гибелта е неочаквана или непредвидена. Според аутопсията на Пейн, травматичните пострадвания, предизвикали гибелта му, са в сходство с рухването му от три етажа от прозореца на хотела. Прокуратурата изключва опцията някой различен да е забъркан.
анкета
С какво ще запомните Лиъм Пейн?
С присъединяване му в One Direction Със соловата му кариера С връзката му с Черил Коул За първи път слушам за него
С присъединяване му в One Direction

Със соловата му кариера

С връзката му с Черил Коул

За първи път слушам за него

Аржентински следователи откриват нещо, което наподобява като опиати и алкохол, разпръснати по счупени предмети и мебели в хотелската стая на 31-годишния Пейн, което кара прокуратурата да допусна, че Пейн е претърпял срив, провокиран от корист с субстанции по време на рухването му. Прокуратурата споделя, че Пейн може да се е хвърлил от балкона на хотелската си стая в положение на " полу или цялостна загуба на схващане ".

Снимки, за които се твърди, че са направени от хотелската стая на, оповестени от локални медии, показват бял прахуляк, оставена върху маса и строшен ефирен екран. Полицията също открива блистерна опаковка с клоназепам - депресант на централната нервна система, и медикаменти без рецепта, разпръснати измежду движимостите на Пейн. Малко преди гибелта на Пейн, шефът на хотела се обадил на 911, с цел да заяви за посетител, който се държи нападателно под въздействието на опиати и алкохол.
 Снимка 687651

Разследващите също се пробват да схванат кой е продал на Пейн опиатите, които е взел в хотел CasaSur в Палермо, изящен квартал на аржентинската столица. Полицията е взела показания от най-малко трима чиновници на хотела, както и две дами, които са посетили хотелската стая на Пейн няколко часа преди гибелта му.

Бащата на починалия артист, Джеф Пейн, все още е в Буенос Айрес и се среща с прокурорите и други локални чиновници в опит да провежда репатрирането на останките.
 Намесени ли са опиати при гибелта на Лиъм Пейн
Намесени ли са опиати при гибелта на Лиъм Пейн

Още детайлности към трагичния 16 октомври

Аржентинските управляващи чакат да освободят тялото идната седмица, с цел да може Джеф Пейн да отлети вкъщи и да организира заравяне в Англия, където в неделя стотици пламенни почитатели на One Direction се събраха, с цел да скърбят за музиканта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР